суботу, 5 грудня 2009 р.

Новий навчальний рік 2009-2010

У новому навчальному році робота шкільного Євроклубу кардинально змінилася. Засідання тепер відбуваються не щомісяця, як було раніше, а щотижня. Шкільний Європейський клуб «Європлюс» визнали на офіційному рівні і тепер йому надали статусу шкільного гуртка. Опікуном оновленого клубу залишилася Шаманська Руслана Миколаївна – вчитель англійської мови. Хоча, звичайно, співзасновником клубу є вчитель історії та правознавства Голубенко Людмила Миколаївна.

Отже, вже 2 вересня на дошці оголошень школи зявився плакат, де можна було ознайомитися з основною інформацією про клуб, метою та формами діяльності. Тут же можна було взяти анкету для вступу до членів клубу. Щодня анкети Євроклубу просто зникали з конверту (близько сотні анкет), проте на перше засідання ( 7 вересня, понеділок, 16.00 в кабінеті англійською мови) прийшло лише 8 учнів.

Руслана Миколаївна провела першу вправу на знайомство, під час якої учні мали змогу розповісти про себе, свої захоплення та мету приходу до клубу. Потім вона ознайомила присутніх з метою діяльності Євроклубу, показала комп’ютерну презентацію Power Point про клуб та розповіла його історію створення. Учні ознайомилися з минулорічним планом роботи клубу, а потім, методом мозкового штурму, пропонували свої власні ідеї щодо плану роботи на новий навчальний рік. Гарною традицією стало спільне чаювання під час засідання клубу. Приємним закінченням зустрічі стала фото-сесія всіх нових членів клубу.