понеділок, 30 листопада 2009 р.

Приходько Ілона Вікторівна

Привіт, мене звати Ілона.Я навчаюся в 7-Б класи.Я люблю співати, малювати, а також гуляти.

замисник юсічка

Мене звать Юсічка. Мені14. Люблю гулять маю багато друзів,вони члени ''Євро-клуба. У євріку давно, тут прикольно, кльово, тут граєм и дізнаємося багато про краї'ни, про мови різних країн, спілкуємося та приймаємо нових друзів, маємо спілкування з іншими країнами та хочемо знайомитися з вами в нас є супер опікун Руслана Миколаївна . мені все подобається детальніше за телефоном.80664983999.

ТАНЯ ХОМЕНКО

Я ХОЖУ В 6-В КЛАС.Я ХОРОШИСТКА , У МЕНЕ Є ХОРОШІ ДРУЗІ , А ЩЕ Я ХОДЖУ В МУЗИЧНУ ШКОЛУ НА СКРИПКУ І ФОРТЕПІАНО. КОЛИ Я ПРИШЛА НА ЄВРО-КЛУБ ТО В МЕНЕ СТАЛО ЩЕ БІЛШЕ ДРУЗІВ..................

Denis Trihyb

Привіт всім!!Мене звати Денис!!
Я учусь в самій кльовій школі №4!!А саме в 7 класі!!
Мені дуже подобається європейський клуб!Я не дуже хочу стати президентом!!
Всім баба!

Влад Мигаль

Мене звати Влад.Мені 13 років.Я навчаюсь в 7-В класі.Мені подобається ходити в євро-клуб там багато цікавого різні конкурси і ігри.В тому клубі в мене є багато друзів там я дізнався багато цікавого. Дякую за увагу!!!
Привіт. Мене моє ім'я Ярослава. Я обожнюю ходити в Євроклуб. Мені скоро виповниться 12 років. На Євроклубі я познайомилася з багатьма новими друзями, ми вивчали різні мови, пили чай та каву, мило розмовляли на різні теми. Завдяки Руслані Миколаївній утворився Євроклуб. Дякую за увагу!!!

Влад Колісник @super@

Привіт мене звати Влад.Я живу на волгоградцькій 9.Мені 12 років.Учуся у 4 школі в7-в класі. Я Люблю Європейський клуб.Томущо там багато цікавого,різні ігри,конкурси!
Я хотів би стати президентом в цьому клубі!!!Там прикольні друзі а особливо дівчата!!!Мені подобаєтся ведуча цього клубу!Її звати Руслана Миколаївна!!!Це сама гарна вчителька у світі.Всім пока!!!

Наздрачова Мария Олегивна

Мене звати Мария.Я учуся в 7-Г класи.Моэ хоби спивати,малювати,танцювати,гуляти на подвыры ы общаця з мальчиками.Я дуже мрию познайомитися з гарним хлопцем.Я хожу у Эвро клуб,ви хочете спитати чого? Тому що тута гарни хлопцы ы дывчата,Дуже цыкаво розмовляти зиншими, ми тута займаэмося розвагами,пйемо чай,каву,и також розмовляэм.Якщо хтось бажаэ зомной познайьомитися записуйте мий номер 0994512222 звонить можна в любе время.МАРИЯ @

Вікуся

Привіт!Я Вікуся. Мені 13 років.Я граю у футбол,люблю гулять,маю багато друзів.Навчаюся в школі №4 і там же відвідую клуб "Європлюс". Там є классний опікун. Я на "Євроклубі" гуляю дуже гарно відпочеваю. Найшла сообі бабато друзів.

маріна КОЛІНЬКО

Привіт всім!Мене звати Маріна.МЕНІ 12 років.Я навчаюся у школі №4.Ходжу на ЄВРОКЛУБ.Тут ми спілкуємося різними мовами,пємо чай з печивом і просто проводимо весело час!У вільне від школи врємя я малюю,співаю,танцюю.МІЙ МОБІЛЬНИЙ:80662816520.МІЙ поштовий адрес:місто ГАДЯЧ.ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ.ВУЛИЦЯ ГАГАРІНА.БУДИНОК 88.КВ.105. ЧЄКАЮ НА ЛИСТИ І ДЗВІНКИ!

Мормуль Руслан

Дорогі друзі.Мені дуже подобається Євроклуб.Мені 13 років. Я люблю грати у футбол, це дуже захопливо. Я граю за школу на воротах. Я обожнюю малювати, та грати в баскетбол. Я ходжу в Євроклуб, тому що мені подобається спілкуватися з дітьми мого віку. Ми маємо чудову вчительку Руслану Миколаївну Шаманську, яка і є засновницею цьго клубу та цього блога. Мій мобільний номер: 80666477696. Будь ласка зателефонуйте, якщо ви маєте подібні інтереси. ДО ЗУСТРІЧІ!!!
Дорогі прихильники Євроклубу. Моє ім'я Саша. Друзі називають мене $@ Шок. Я навчаюся у 7 - Б класі, я навчаюся на відмінно, обожнюю спілкуватися через інтернет. Моя E-mail sahagirl@mail.ru.Також я спілкуюся Вконтакте.ру це дуже захопливо. До речі мені 12 років. Я фанатка Євроклубу, хоча я учасниця Євроклубу всього 3 місяця, але я подружилася з цим гуртком та його учасниками дуже чудово. Будь ласка завітайте до нашого клубу Євроклубу.

Президент Євроклубу

Привіт!Я класна дівчина на ім'я Олександра.Друзі кличуть Алєкс.Навчаюсь в школі№4.Обожнюю писати вірші,займаюся танцями,малюю.Мені 13 років і я відвідую клуб "Європлюс".Опікун тут Руслана Миколаївна. Це крута тьотка.Там неймовірно весело,одним словом класно!Нещодавно в нас були вибори президента і я перемогла.В цьому допоміг мені розум здобутий на попередніх заняттях.Ми святкуємо різні свята.Наприклад,нещодавно відзначали Хелловін.В цей клуб записала своїх товаришок.Вони і по цей час за це дякують.Кожне заняття ми розпочинаємо з гри.Також дивимося цікаві відео.В нас відведина спеціальна хвилина,під час якої ми розповідаємо цікаві історії і п'ємо чай з печивом.Всі члени "Європлюсу" мають галстуки.Якщо ви бажаєте записатися в "Європлюс" чи познайомитися зі мною телефонуй 0994517726.